Nejnovější recenze ze sekce Solární měniče napětí
Návod by mohl být napsán srozumitelněji,je to strohý překlad z angličtiny,něco jsem musel konzultovat s distributorem,který byl vstřícný.Po zapojení a nastavení parametrů zatím vše funguje bez problémů.
Nemohu hodnotit,bude instalován až příští rok.
Podle dostupných informací a náhledu do manuálu však
výrobek hodnotím jako jeden z nezdařilejších.
Skvelý produkt ktorý v sebe zahŕňa funkciu meniča a sieťovej nabíjačky. Dorovnáva prípadné kolísavé/nízke napätie na vstupe, na nastavenú hodnotu na výstupe. Už samotná váha medenej cievky napovedá, že tento produkt je kus poctivej elektroniky. :)
- na displeji ukazuje zatížení
ok
- Nejlepší poměr kvalita-cena
- Podpora
- Černá barva, neúplný manuál, chudý software
Po zkušenostech s "modráskem " je tohle paráda !
- super
- funguje dle očekávání
- kompaktni
- vykonny
- display
- ovladani
- dodavatel
skvělý výrobek , splňuje všechna očekávání .
Myslím si že za tu cenu nekoupíte nic lepšího. Je to dobrý stroj ale mám k němu i nějaké výtky. A to: Napětí baterie ukazuje o 0,4V vyšší než ve skutečnosti je, a to i když do ní neteče žádný proud (kdyby to dělalo při nabíjení tak by se to dalo svést na velký odpor kabelů nebo špatný spoj). A za další, při 15A nabíjení mi píše že je to 20A.
Nevím však jestli je to konstrukcí a dělají to všechny, neob je jenom ten můj špatně poštelovaný.
- ano
Prostě GoodWe :))) Už mám dvě "gudvíčka" různých typů, toto 3fázové 10kW splnilo očekávání. Naskočilo na první dobrou. Provozuji ze starými panely 3,25kWp na jednom stringu a 4,55 novými panely na druhém stringu.
Kvalitní výrobek
- Instalace a zapojení dle videonávodu výrobce proběhla snadno a rychle.
- V reálných podmínkách dosahuje účinnosti do 90%, max 91,8% jsem dosáhl pouze jednou při kontinuálním zatížení 1 400W, nad i pod touto hranicí účinnost byla nižší, zatížení nad 3 000W jsem zatím nezkoušel.
Zatím používám krátce pro hodnocení spolehlivosti, ale cca 14dní funguje tak jak má.
Práce s displayem a tlačítky patří k průměru, možná trochu lepšímu průměru.
Jediný zádrhel byl při zapojování kabelu spotřebičů - na šroubovák je potřeba vyvinout překvapivě velký tlak, aby se otevřela zdířka pro zasunutí kabelu.
- stejný typ mám v provozu již měsíc,pracuje bezvadně,dělá to,co je deklarováno a bez závad
- Perfektně hlídá přetok. Je to jeden z mála střídačů, který dovede pracovat s nízkonapěťovou baterií. Má velmi nízkou vlastní spotřebu v standby. Nízká cena
- Poměrně hlučný ventilátor
Za málo peněz hodně muziky. Vhodný především pro ty, kteří:
1) Chtějí stavebnici, kterou mohou dále vylepšovat
2) Za 20 000 Kč udělají funkční elektrárnu bez přetoku o výkonu 900 W, za 28 000 Kč o výkonu 1 800 W.
Návratnost bez dotace je pak klidně 3 roky.
- Zatím funguje přesně podle popisu a moji představy.
Zobrazuji 41 - 60 ze 91 recenzí « Předchozí 1 2 [ 3 ] 4 5 Další »